U kunt sinds kort ook via LagerDeal.nl naven voor eggeschijven en kouterschijven bestellen. EBS naven zijn ontworpen om te voldoen aan omgevingscondities zoals vocht, stof en corrosieve meststoffen. Aan de andere kant worden de naven regelmatig onderworpen aan mechanische spanning, zoals botsing met stenen. Een robuuste, onderhoudsvrije naaf voor eggeschijven en kouterschijven met een lange levensduur is dus van belang. Bekijk de catalogus voor de verschillende typen naven.

De technische vereisten zijn als zodanig gedefinieerd:
• Trekkersnelheden tussen 5 en 20 km per uur;
• Schijfsnelheden tussen 90 en 350 rotaties per minuut;
• Een schijfdiameter tussen 300 en 800 mm;
• Bestand tegen temperaturen tussen -20 ° en + 50 ° C.

Catalogus naaf voor egge- en kouterschijven

2.000.000 lagers op voorraad!