NBR – Lagers – Lagerhuizen – Binnenlagers

Lagerhuizen van de NBR Premium ED serie bestaat uit NBR Premium binnen lagers, vervaardigd bij de verhoogde ABEC3 / P6 niveau van kwaliteit in combinatie met NBR Premium ED lagerhuizen volgens de Europese constructie.

Zo biedt NBR haar klanten nu een productlijn die identiek is aan de belangrijkste Europese dragende lagerproducten in de bouw. NBR Premium ED lagerhuizen worden gepassiveerd en gespoten en hebben dus een corrosiebestendig en vuilafstotende oppervlak die ten goede komt aan levensduur.

Ze vertegenwoordigen een kwalitatief hoogwaardig en economisch interessant alternatief in de lagermarkt van de Europese constructies. Alle NBR binnen lagers worden voortdurend en streng gecontroleerd in overeenstemming met AQL DIN ISO 2859-1.

Bovendien is NBR sinds 1996 gecertificeerd op het gebied van productie en ontwikkeling volgens de nieuwste standaard DIN ISO 9001: 2008. NBR Premium ED lagers worden typisch gebruikt, bijvoorbeeld in de landbouwmachines sector, transporttechniek, aandrijftechnologie, houtbewerking, textiel, papier machines, verpakkingsmachines en bottelarijen.

EBS Lagers – Kogellagers

Sinds 2008 zijn EBS kogel lagers van een hoge kwaliteit met JIS norm (Japanese Industrial
Standard) verkrijgbaar in Duitsland. Vanaf nu is de aanvullende productlijn van EBS, ED kwaliteit kogellager eenheden ISO standaard (Europese constructie), beschikbaar. EBS ED kwaliteitslagers zijn structureel identiek aan het hoofdtype van Europese kogel lagers.

EBS ED behuizingen worden gepassiveerd en gespoten en hebben dus een corrosiebestendig en een vuilafstotend oppervlak dat de levensduur ten goede komt.
EBS ED kwaliteit kogellagers zijn permanent onderworpen aan strenge interne en externe controles zodat consequent de uitstekend kwaliteit van het product beschikbaar en traceerbaar is. Ze staan voor veiligheid, kwaliteit en een hoog niveau van paraatheid voor levering. Typische toepassingen zijn te vinden in:
• de bouw, de landbouw, grondbewerking
en machines met speciale doelen
• Transportbanden en opslagtechnologie
• Productie, bottelen, distributie en
verpakkingsinstallaties
• Houtbewerking, drukmachines evenals voor talrijke andere veeleisende
toepassingen.

SKF – Lagers

Afgezien van haar eigen merken, biedt NBR ook haar klanten de toonaangevende internationale merken. Deze worden geleverd tegen een ideale prijs-prestatieverhouding volgens klantspecifieke eisen.

Als één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van producten, systeemoplossingen en diensten in verband met de kogellagers / eenheden, afdichtingen, mechatronica, smeersystemen en services business platforms heeft SKF een uitgebreid netwerk van vestigingen met werknemers in meer dan 130 landen.

SKF producten zijn één van de beste op de internationale markt en worden verkocht tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Fag – Lagers – Lagerblokken – Lagerhuizen

Naast de merken NBR, EBS en SKF bieden wij u het hele spectrum van toonaangevende merken op de internationale markt. U kunt hierbij rekenen op een ideale prijs-kwaliteit verhouding, toewijding, persoonlijke service en een hoge leverbetrouwbaarheid capaciteit. De Schaeffler Groep is één van de grootste Europese leveranciers aan de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en de machinebouw. Met het merk FAG produceren zijn hoge-precisie kogellagers voor meer dan 120 jaar met een internationaal erkende kwaliteit.

INA – Lagers – Lagerblokken – Lagerhuizen

Naast de merken NBR, EBS, FAG en SKF bieden wij u het hele spectrum van toonaangevende merken op de internationale markt. U kunt hierbij rekenen op een ideale prijs-kwaliteit verhouding, toewijding, persoonlijke service en een hoge leverbetrouwbaarheid capaciteit. Het INA merk, onderdeel van de wereldwijd opererende Schaeffler Group, produceert al 60 jaar lagers en glijlagers en lineaire systemen in premium kwaliteit. Verdere productsegmenten omvatten precisiecomponenten voor motoren, transmissies en aandrijflijnen. De naam INA staat voor creatieve oplossingen en maximale engineering en productie-expertise die wij onze klanten aanbieden tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

2.000.000 lagers op voorraad!