Via LagerDeal.nl bieden wij nu speciale landbouwlagers en kogellagereenheden aan van NBR en EBS. Wilt u op maat gemaakte lagers of lagerblokken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de catalogus vindt u de volgende typen lagers:

  • Dubbele rij kegellagers;
  • Tweegats flenslager met versterkte behuizing;
  • Aangepast viergats flenslager;
  • Tweegats flenslager;
  • Aangepaste kogellagereenheden met een tweegats flens en een viergaats
    flens.

Download de catalogus

NBR biedt een eersteklas assortiment kogellagereenheden aan die zijn vervaardigd in het hogere kwaliteitsniveau ABEC3 / P6. Dit niveau zorgt ervoor dat de kwaliteit constant is en dat de landbouwlagers gemaakt zijn volgens strikte inspecties in lijn met het systeem DIN ISO 2859-1.NBR is ook door TÜV Rheinland gecertificeerd, onder meer op het gebied van productie en ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen in overeenstemming met de nieuwste norm, DIN ISO EN 9001: 2008.

 

Direct lagers op maat laten bestellen of een aanvraag doen? Vul het onderstaande contactformulier in.

4 + 11 =

2.000.000 lagers op voorraad!